HISTORIA

Itse Noelle nimenä on ollut tunnettu Etelä-Karjala - Kymenlaakso akselilla noin 23 vuotta ja yrityskaupan myötä myös nimikin muuttui hieman Noellena Design:ksi.

Samalla yrityksen yhteyteen tulee Jaxpecom - yrityksen tuotteiden pieni valikoima.
Ja alla olevasta linkistä pääsee tutustumaan niihin: JAXPECOM

 Tervetuloa liikkeeseen!

 

Noelle - liikkeen historiaa:

Susanna M. perusti Tmi Noellen syksyllä 1.10.1988 osoitteessa Lappeentie 25, Imatra. Liikeideana oli tarjota laadukkaita kotimaisia vaatteita isommille tytöille (koot 42-54) 

Liikeidea oli paikkakunnalla silloin uusi, isojen tyttöjen liikkeitä ei ollut kuin pääkaupunkiseudulla. Liiketilaa oli tuolloin Imatralla kovin vähän tarjolla ja nopeasti alkoi "kipuaminen" keskeisemmälle paikalle. 

Seuraavan liiketilaan muutettiin noin vuoden päästä, osoitteeksi vaihtui Lappeentie 18, pitkä ja kapea tila, jossa oli liian vähän valoa. Liikekeskus Koskenhelmen liiketilat, Koskenparras 5, valmistui v. 1990, jolloin joukko "pikkukauppiaita" siirtyi saman katon alle, Tmi Noelle siinä mukana. 

Koskenhelmessä kauppaa pidettiin vielä neljä vuotta ja tuona aikana siirryttiin (v.93 muistaakseni) Mode XL-ketjuun. Ketjun malliston ohella oli muitakin tavarantoimittajia, mutta pääosa tuotteista oli Mode XL ketjun mallistoa. 

Anneli J. osti Noellen syksyllä 1994. Kauppiaana hän aloitti 1.11.1994. Noellella oli kauppahistoriaa takana siihen mennessä jo 6 -vuotta.

Seuraavaksi liike muutti Jukankadulle n:o 3 vuonna 1998. Tilaa oli ruhtinaallisesti 75 neliötä, liiketila, varasto, suihkutilat ja keittokomero. 

Viimeinen muutto uuteen liiketilaan kirjoitettiin vuokrasopimukseen 29.11.2001. Liikkeen osoite oli Lappeentie 14, Imatra (kulmahuoneisto). Ovi sijaitsee kuitenkin sivukadulla, Kallenkujalla. Avajaiskahvit juotiin helmikuussa 2002, markat muuttuivat euroiksi 2003 ja alkuvuosina hinnat merkittiin markkoina ja euroina. 

Liiketoimintaoston kauppakirjat kirjattiin juuri ennen Uutta Vuotta 30.12.2011. Uusi omistaja avasi liikkeen 1.1.2012. Liikkeen Noelle, sisällytettiin Noellena -sanaan mukaan, näin säilytettiin Noelle -liikkeen tunnettavuus. Kesäkuussa 1. päivä 2012 mallisto Mode S-XL tuotteiden poistuminen, ja tilalle tuli muuta, enemmin käyttövaatetta kuin juhlaa. Suurin osa mallistosta on kotimaista mutta löytyy myös ulkolaista ja yksilöllistä, erikoista joita ei ihan läheltä löydy. Samalla uuden omistajan myötä liikkeen brandi muuttui kaikenkokoisille naisille, enää ei tunneta sanaa "isoille tytöille".

 

"Kaikenkokoisille - pyöreille - pehmoisille naisille - koot 34  (S) - 3XL"

FUVI0111ADANAUL
FREE Joomla! template "Adana"
joomla 1.6 templates by funky-visions.de